12. 6. 2013

Relax na pláži

Lekce angličtiny ve virtuálním prostředí Languagelab
Výuková hodina v Harmony beach
učitel: CocoKnowledge (USA)
studenti:
 Nurzhan, Michael,Katrin,Megi, Burac,Harum a Stephi  (Turecko, Evropa)
Dnešní hodina byla téměř relaxační. Byli jsme na pláži, povídali jsme si o dovolené a bylo tam skvělé počasí J

První část hodiny jsme se šli převléknout do obchodu na pláži. Coco nám ukázala, co všechno si můžeme koupit a jak vhodně se obléknout na pobyt na pláži. Bylo opravdu teplo J. Převlékla jsem se do jednodílných plavek a postupně jsme se vrátili na pláž a chvíli jsme serfovali a opalovali jsme se.
Ve druhé části hodiny jsme si povídali o našich zkušenostech s dovolenou.

Moje nejkrásnější a nejdelší dovolená byla v USA. Byli jsme tam celý měsíc a projeli jsme na motorkách celou trasu Route 66. Jeli jsme po silnici, která byla ve státech jako úplně první a byl to neuvěřitelný zážitek. Naše cesta začala v Chicagu o tři dny později, než bylo plánováno, protože nám celníci zadrželi motorky. Využili jsme ten čas pro návštěvu Niagarských vodopádů a potom jsme pokračovali na motorkách v naší plánované trase.

Každý den jsme měli naplánovaný určitý počet kilometrů a po cestě jsme navštěvovali přírodní parky. Nocovali  jsme střídavě v motelech a v kempech. Občas se nám nechtělo rozdělávat stany, takže jsme spali i venku jen ve spacáku. Když jsme přijeli do cíle v Los Angeles, docela mi bylo smutno, protože dovolená byla opravdu nádherná.

I was in USA, we ridden motorcycle throught USA .. from Chicago to LA on the way Route 66. My groupe were 8 people and 5 motorcycle. We visited a lot of national parks. My holiday lasted 1 month and I want onec return back.

Popis: P:\LANGUAGELAB\20130521_Coco2_beachSnapshot_001.jpg

Stephi Kroll

Žádné komentáře:

Okomentovat